Zoeken naar gezocht sub

Uw zoekactie voor gezocht sub leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 43 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Oudere man gezocht voor vaste relatie
Hoi ik ben johan 43 uit leuven en zoek oudere man voor vaste relatie.  
Sucker 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Iets lekkers gezocht
Voor zaterdag avond zoek ik iets lekkers om te pijpen tussen Eeklo en Gent . Jij bent verzorgd liefst intiem geschoren hygiënisch en discreet en je kan ontvangen . Leeftijd van minder belang . Ik kom langs en naakt pijp ik jou zolang je wilt zijn er andere dingen die je wilt dan is dat ook mogelijk . Geen eindeloze e-mails gewoon afspreken en doen zaterdag avond of eventueel zondag kan ook .  
Joca 38 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Top gezocht
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen en mijn kontje wil neuken. We kleden ons uit, ik pijp je tot je hard staat. Dan mag je me vastbinden en men kontje penetreren. Terwijl je neukt mag je ook wat wurgen met een sjaal (of dergelijke). Als het leuk is, kunnen we meer afspreken. Gewoon voor sex, niet te veel praten.  
Schorpioentje 53 jaar Antwerpen - Edegem
Leuke date gezocht
Hoi ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare 53jarige bi uit Edegem.Ik ben iemand die houdt van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje iets drinken enzo rustig opbouwen met respect voor elkaar.Ik zoek bij deze een eveneens lieve zachte rustige tedere man voorkeur gay om mee af te spreken bi trav cdtje mogen ook gerust reageren maar graag wel iemand die weinig of geen lichaams beharing heeft.Ik hou op een afspraakje van tederheid zachtheid genegenheid gezelligheid en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk op een afspraakje en geen voorstander van poppers date en extreme toestanden.Ik zou kunnen afspreken deze avond en morgenavond, dit is een real contact en hoop dan ook op eerlijke oprechte reacties en wie weet tot snel xxx  
Cyclist 41 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Gezocht...
Bikepacker zoekt man met tuin of kamer om vannacht te kunnen verblijven. Bij een leuke klik kan er veel. Ik ben een slanke bi, sportief en sociaal... omgeving Vilvoorde humbeek kappelle op den bos.  

Gezocht...
Lieve jongen 33 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Lieve opa gezocht
Ik zoek lieve opa´s die graag foto´s van hun penis delen. Ik loop momenteel heel geil en zou me hiermee willen aftrekken. Geile groetjes  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht
Welke jonge gast (18-30 jr.) wil zich graag eens laten afrukken (niet pijpen)? Je moet slank en hygiënisch zijn en kunnen ontvangen. Ik ben zelf 50 jaar en slank. Ik kom discreet langs, regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik verwacht niets terug, bij mij hoef je niets te doen. Ik blijf gekleed of niet, zoals je wilt. Bij interesse, laat maar weten en stuur een beetje info mee van jezelf. Graag alleen reageren als je aan de voorwaarden voldoet.  

Gezocht
Karel 61 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
vedeze namiddag verwenning gezocht
hetero met beperkte bi-ervaring verlangt bij dit mooie weer naar een verwenbeurt. Meer kan ook eventueel bij klik !  
Lenn 30 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
Sportieve en zeer discrete kerel met stats 168/72/19, donker haar en donkere ogen, stoppelbaardje en twinky gezicht en zoals de titel dus zegt aan het uitkijken naar een gezonde, hygiënische, discrete en geile-passionele top die me deftig kan ontvangen voor een lekkere date op zaterdag 11/05. Geen interesse in hotelkamers of dergelijke. Ik val op ouder en stevig gebouwd, dus géén slanke mannen aub. Behaard is plus, zelf ben ik geschoren op lichaam. Ik sta voor veel open, alsook foto/film voor privé gebruik en bij fijne date fuckbuddy. Iemand die graag en goed kan masseren ook interessant, zelf masseren doe ik niet. Verder hou ik van tongen, pijpen, gelekt worden en geneukt worden. Liefst lekker passioneel en langdurig waarbij je meerdere keren klaarkomt. Reageer enkel en alleen als je valt in wat en wanneer ik zoek, met deftige omschrijving en stats van jezelf en hoe je een date concreet ziet en met foto.  

Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
BigBalls 63 jaar Limburg - Heers
Klokkenluider gezocht
Wie weet er raad met een geile, besneden pik, netjes gewassen met uitdagende naakte eikel en bespeelt graag een koppel dikke hangballen in een sensuele, gladde zak? Dit klokkenspel mag zowel sensueel als stevig aangepakt worden, laat je fantasie maar de vrije teugels, ondeugend welkom, kinky ook.  

Klokkenluider gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10